• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

TU hővisszanyerős kompakt légkezelők

TERMICON – TU kompakt szellőztetők

 

Minden csatlakozás felül – helytakarékosság! Integrált komplett automatika Egyszerű szerelhetőség – plug and play Vezérelt ventilátor – alacsony üzemeltetési költségek

Csekély helyigény
Az összes csatorna-csatlakozás a készülék felső oldalán van elhelyezve. Ezáltal lehetséges az elhelyezés olyan helyiségben is, amely majdnem olyan széles, mint a készülék. Ez a helyigény a hagyományos levegőbefúvó- és elszívó készülékekhez képest rendkívül kicsi.

Keresztáramú hővisszanyerő
Levegővezetés az egymást keresztező légáramok közötti hőcsere elvén. A levegőáramok egymástól teljesen különválasztottak. A szekrényben cseppgyűjtő tálca van elhelyezve a rendelő választása szerint kondenzátum-szivattyús vagy cseppelvezető szifonon keresztül való ürítéshez.

A konstrukció
A TOP-UNIT ® egy kompakt levegő-betápláló és elszívó készülék, kereszt-áramlású hőcserélőn keresztüli hő-visszanyerővel; választás szerint integrált hűtővel is kapható. A készülék erős keretszerkezetre van felépítve, és a kettősfalú panelok 50 mm ásványi gyapottal vannak szigetelve. Az elülső oldalon két levehető ajtóval, amelyek igen megkönnyítik a felülvizsgálatot. Ennek a konstrukciónak a zajt-teljesítményszintje nagyon alacsony. By-pass csappantyú By-pass a nyári/téli üzemre; használható hatásfok-szabályzóként is fokozott hőigény esetén.

TU-hővisszanyerős-légkezelő-berendezések

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése